دکتر فرهمند مجله سلامت و لاغری

1402/7/16تاریخ انتشار:

زمان مطالعه:7دقیقه

عمل پیکر تراشی شکم چیست | عوارض پیکرتراشی

عمل پیکر تراشی شکم چیست چیست؟ در این مقاله از سایت دکتر فرهمند، درباره اینکه پیکر تراشی چیست و همچنین مزایا و عوارض پیکر تراشی شکم و کل بدن اطلاعات کاملی به شما ارائه میگردد. همراه ما در مجله سلامت و لاغری دکتر فرهمند باشید. در نظر داشته باشید باتوجه به اینکه هزینه پزشکان در این زمینه مختلف است، در خصوص هزینه پیکر تراشی در این مقاله صحبت نمیکنیم.

پیکر تراشی

پیکر تراشی چیست؟ عمل عمل پیکر تراشی شکم و کل بدن یکی از روش‌های لاغری است که با از بین بردن چربی‌، شکل بدن را تغییر داده و پوست را سفت‌تر می‌کند. طی این عمل جراحی بدن از شر پوست‌های اضافه و چربی بیش از حد رها می‌شود و برخی از نواحی آن به شکل دیگری در می‌آیند. این عمل معمولا به کاهش وزن نمی‌انجامد؛ بلکه تنها شکل آن را تغییر می‌دهد. حالا که به پاسخ پیکر تراشی چیست دست پیدا کردید، به شما توصیه میکنیم در ادامه در خصوص پیکرتراشی اطلاعات بیشتری را در سایت دکتر فرهمند مطالعه نمایید.

در دنیای امروز افراد بسیاری با مشکل اضافه وزن و چربی بیش از حد دست و پنجه نرم می‌کنند. چنین مشکلاتی گاهی باعث می‌شوند که افراد نتوانند شکل ظاهری دلخواه خود را داشته باشند و زمانی که این ظاهر دلخواه با روش‌هایی همچون رژیم و ورزش به دست نیایند؛ ناچارند به روش‌های دیگری از جمله پیکر تراشی شکم روی بیاورند. اما پیکرتراشی تنها راه حل نیست. دکتر فرهمند متخصص جراحی لاغری هستند و در خصوص عمل اسلیو معده و عمل بای پس میتوانید از ایشان وقت مشاوره دریافت نمایید.

عمل پیکر تراشی شکم

عمل پیکر تراشی شکم شامل چند نوع جراحی است که بنابر تشخیص متخصص، از یکی از جراحی‌ها که در ادامه به شما معرفی میشوند، استفاده میشود. عمل پیکر تراشی شکم شامل 6 نوع جراحی است:

کرایولیپولیز: طی این روش دمای بسیار سرد، سلول‌های چربی را از بین می‌برد. طی این روش نواحی چربی موضعی که با ورزش و رژیم از بین نرفته‌اند، کوچک‌تر می‌شوند. این روش به ویژه برای از بین بردن چربی در نواحی زیر چانه، بازوها، ران پا، شکم و باسن کاربرد دارد. طی کرایولیپولیز سلول‌های چربی بر اثر دمای سرد آسیب می‌بینند و نشانه‌های بهبود و لاغری آرام آرام تا سه هفته پس از این کار ظاهر می‌شوند. البته تغییرات جدی تا دو ماه پس از انجام فرآیند ظاهر نمی‌شوند.

لیپولیز لیزری: طی این روش، سلول‌های چربی به کمک لیزر از بین می‌روند. لیپولیز لیزری نیز برای از میان برداشتن چربی‌های موضعی کاربردی است و فرد پس از انجام فرآیند به سرعت بهبود می‌یابد و دچار ریسک کمتری می‌شود. طی این روش چربی در نواحی شکم، کمر و گردن، باسن، ران پا و بازو کاهش پیدا می‌کند. البته اگر می‌خواهید پس از این فرآیند برنزه شوید یا مدت طولانی زیر آفتاب بمانید؛ لیپولیز لیزری برای شما مناسب نیست. حساس بودن نسبت به نور و داشتن پوستی حساس نیز می‌تواند برای این روش عامل ریسک باشد.

لیپولیز با امواج فراصوت: طی این روش امواج فراصوت و حرارت باعث از بین رفتن سلول‌های چربی می‌شوند. فرد پس از هر جلسه‌ی درمانی می‌تواند به راحتی فعالیت‌های روزمره‌ی خود را از سر بگیرد. اگر زخم باز دارید، به این عمل تن ندهید. همچنین کسانی که در بدن خود ایمپلنت فعال دارند، نباید لیپولیز با امواج فراصوت انجام دهند. این توصیه برای کسانی که زیر پوست خود شیء فلزی دارند نیز صدق می‌کند.

لیپولیز تزریقی: طی این روش اسید داوکسیکولیک به ناحیه‌ی مورد نظر تزریق شده و سلول‌های چربی را از بین می‌برد. این روش به ویژه برای از بین بردن چربی در ناحیه‌ی زیر چانه مناسب است و انجام دادن آن معمولاً در هر جلسه بیشتر از سی دقیقه طول نمی‌کشد. پس از این روش محل درمان اندکی کبود می‌شود؛ اما روند بهبودی به سرعت طی خواهد شد.

پیکر تراشی حرارتی: طی این روش حرارت باعث می‌شود چربی ماهیچه‌ها و بافت‌های بدن از بین برود و سلول‌های چربی نابود شوند. همچنین پیکر تراشی حرارتی پوست را تحریک می‌کند تا کلاژن بیشتری بسازد و در نتیجه موجب سفت شدن پوست می‌شود. طی این روش همچنین تا مدتی گردش خون بهبود می‌یابد.

عمل پیکرتراشی با جراحی: در این روش چربی و پوست‌های اضافه‌ی بدن برداشته می‌شوند. عمل برداشتن چربی شکم، کشیدن و لیفت صورت، لیفت سینه و جراحی غبغب از نمونه‌های پیکرتراشی با جراحی هستند.

تا به اینجای این پُست از مقاله سایت دکتر فرهمند به این سوال پاسخ دادیم که عمل پیکر تراشی چیست و همچنین در خصوص انواع عمل پیکر تراشی صحبت کردیم. در ادامه در خصوص مزایای پیکرتراشی و عوارض پیکر تراشی اطلاعات کاملی را به شما ارائه میکنیم.

پیکر تراشی چیست

مزایای پیکرتراشی کدامند؟

افرادی که عمل پیکر تراشی شکم یا کل بدن را انجام می‌دهند، مزایای پیکرتراشی را چنین عنوان کرده‌اند:

• از مزایای پیکرتراشی می‌توان به این اشاره کرد که فرد پس از عمل بدن خوش‌فرم‌تری خواهد داشت.

• پوست بدن پس از پیکر تراشی نرم‌تر و صاف‌تر خواهد شد.

• افرادی که پیکرتراشی انجام می‌دهند، پس از عمل ظاهر جوان‌تر و لاغرتری به دست می‌آورند.

• بسیاری از روش‌های پیکر تراشی زمان بهبود کمی دارند و فرد پس از جراحی به سرعت بهبود پیدا می‌کند. این موضوع به ویژه در روش‌های لیزری دیده می‌شود که فرد پس از انجام آن‌ها به راحتی و در مدتی کوتاه فعالیت‌های عادی خود را از سر می‌گیرد.

• بسیاری از روش‌های پیکرتراشی روی بدن زخم خاصی بر جا نمی‌گذارند و اگر هم برش یا شکافی در کار باشد، سریع بهبود پیدا می‌کند.

• چنان که گفته شد، عمل پیکرتراشی شکم و کل بدن در نقاط زیادی از بدن موجب چربی‌سوزی می‌شود و حتی نواحی ظریف را نیز از رقم نمی‌اندازد. برخی از نواحی ظریف همان زانوها، قفسه‌ی سینه، ران‌ها، زیر بغل و قسمت داخلی بازوها هستند.

• خوشبختانه نتیجه‌ی پیکر تراشی شکم و کل بدن دائمی است و همین که سلول‌های چربی از بین می‌روند، دیگر بازگشتی در کار نیست. البته در این میان نباید از ورزش و رژیم مناسب غافل شوید.

• از دیگر مزایای پیکرتراشی شکم می‌توان به این اشاره کرد که نتیجه‌ی آن به سرعت در ظاهر فرد دیده می‌شود و نیازی به صبر طولانی مدت ندارد.

• یکی از مزایای پیکرتراشی این است که تقریباً در دسترس همگان قرار دارد و هرکس با هر شکل بدن و هر وزنی از مزایای آن بهره‌مند می‌شود. البته پیکرتراشی برای برخی از افراد که مشکلات خونی یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند، توصیه نمی‌شود.

پیکر تراشی

عوارض پیکر تراشی

البته پیکرتراشی هم مثل هر روش دیگری با ریسک‌هایی همراه است؛ بنابراین پیش از هر گونه اقدامی تمام جوانب را بررسی کنید. عوارض پیکر تراشی را در ادامه این مقاله از سایت دکتر فرهمند خدمت شما ارائه میکنیم.

• ممکن است نقاط بدن با هم قرینه نباشند.

• ممکن است خون‌ریزی یا لختگی خون به وجود بیاید.

• در موارد بسیار نادر رگ‌های خونی یا برخی از ماهیچه‌ها و اعضای بدن طی پیکر تراشی آسیب می‌بینند.

• ممکن است در نواحی مجاور برش یا شکاف ناشی از عمل، ریزش مو اتفاق بیفتد.

• برخی از شکاف‌ها نیز به سرعت و به صورت کامل بهبود پیدا نمی‌کنند.

• طی این عمل جراحی مانند هر عملی خطر عفونت وجود دارد.

• ممکن است فرد تا مدت زمان طولانی درد یا ورم را احساس کند.

• ممکن است کسانی که پوست تیره دارند، پس از پیکرتراشی غیر جراحی، دچار تیرگی بیشتری شوند.

• قرار نیست که عمل پیکر تراشی شکم از وزن افراد بکاهد یا چاقی مفرط را درمان کند و ممکن است نتیجه برای هر کسی متفاوت باشد. برخی از افراد به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند تا به نتیجه‌ی دلخواه برسند. به شما توصیه میکنیم مقاله سریعترین راه لاغری شکم و پهلو را در مجله سلامت و لاغری دکتر فرهمند مطالعه نمایید.

پیش از عمل پیکرتراشی چه اتفاقی می‌افتد؟

شما پیش از هر اقدامی ابتدا با یک جراح زیبایی مشورت کرده و درباره‌ی اهدافتان از عمل پیکر تراشی شکم و سابقه‌ی پزشکی خود با او گفت و گو می‌کنید. حتما سابقه‌ی عمل جراحی و انواع داروهای مصرفی خود را با جراح در میان بگذارید. در صورتی که فردی الکل یا مواد مخدر مصرف می‌کند، باید موضوع را به جراح خود بگوید. سپس جراح، نواحی مورد نظر برای پیکر تراشی شکم را معاینه و بررسی می‌کند و از آن‌ها عکس می‌گیرد، سپس درباره‌ی انتخاب‌ها و ریسک‌های جراحی با فرد گفت و گو می‌کند. افرادی بوده‌اند که بوتاکس معده را برای درمان انتخاب کرده‌اند اما متخصص لاغری این روش را منع کرده است، بنابراین حتما با متخصص مشورت نمایید.

در برخی از موارد نیاز است که پیش از عمل، آزمایش خون بدهید، سیگار کشیدن را ترک کنید و برخی از داروهای خود مانند آسپرین و مکمل‌های گیاهی را کنار بگذارید. در صورتی که هر یک از موارد زیر برای شما صدق می‌کند، پیش از عمل با جراح مشورت کنید:

• اگر داروهای رقیق‌کننده‌ی خون مصرف می‌کنید.
• به بیماری‌های خونی مانند هموفیلیا مبتلا هستید.
• از دیابت کنترل نشده رنج می‌برید.
• به عفونت پوستی دچار شده‌اید.
• دارای بیماری‌هایی مانند هپاتیت یا HIV هستید.
• قبلا یا تا کنون از بیماری‌های خودایمنی یا اگزما رنج برده‌اید.
• باردار یا در حال شیردهی هستید.
• به فولاد ضد زنگ یا پلاستیک حساسیت دارید.

هنگام عمل پیکرتراشی چه اتفاقی می‌افتد؟

هنگام عمل جراحی پیکرتراشی شکم نیاز به بیهوشی است که این کار در اتاق عمل انجام می‌شود. سپس جراح محل مورد نظر را تمیز کرده و در سطح پوست خراش و بریدگی ایجاد می‌کند. پس از این، پیکر تراشی بافت‌های بدن صورت می‌گیرد تا بدن به شکل دلخواه تبدیل شود. در این مرحله جراح، پوست‌های اضافه را برش می‌دهد و چربی مازاد را بیرون می‌کشد. سپس نوبت بخیه زدن بریدگی‌ها است.

روش‌های غیر جراحی پیکرتراشی چگونه هستند؟

روش‌های پیکرتراشی غیر جراحی همه با هم تفاوت دارند؛ برای مثال طی روش تزریقی داروی مورد نظر به محل چربی تزریق می‌شود و هر روش ابزار خاص خود را دارد. روش‌های غیر جراحی معمولاً برای اثربخشی به چند جلسه‌ی درمانی نیاز دارند و طی یک جلسه درمانی حاصل نمی‌شود.

معایب پیکر تراشی

پس از عمل پیکرتراشی چه اتفاقی می‌افتد؟

بیشتر افراد طی یک روز از بیمارستان مرخص می‌شوند؛ حتی اگر عمل جراحی انجام داده باشند. ممکن است احساس درد یا ناراحتی پس از عمل جراحی تا حدود چهار هفته پس از عمل طول بکشد و بهبود کامل در مواردی تا چند ماه هم به درازا می‌کشد. طی دوران نقاهت فرد نباید فعالیت‌های سنگین انجام دهد تا دچار لختگی خون نشود و مدت طولانی زیر نور آفتاب نماند. همچنین فرد طی این دوران داروهای مخصوصی مصرف می‌کنند که از بروز درد یا عفونت جلوگیری می‌کند.

البته در صورتی که درمان به صورت غیر جراحی باشد، فرد دوره‌ی نقاهت ندارد و پس از جلسه‌ی درمانی به راحتی زندگی عادی خود را از سر می‌گیرد.

در چه صورت باید پس از پیکر تراشی به پزشک مراجعه کنیم؟

ممکن است هر عمل جراحی با نتایج ناخواسته‌ای همراه باشد که اگر برخی از آن‌ها رخ دهند، باید با پزشک مشورت کنیم.

• در صورتی که محل برش یا شکاف تا مدت زیادی دارای ورم، قرمزی و خونریزی باشد.
• در صورتی که در ناحیه‌ی قفسه‌ی سینه‌ی خود احساس درد دارید.
• در صورتی که سرگیجه دارید.
• در صورتی که تب دارید.
• در صورتی که درد شدید دارید و این درد با مسکن برطرف نشده است.
• در صورتی که احساس تهوع دارید.

حالا که درباره عمل پیکر تراشی شکم چیست اطلاعات کاملی را دریافت کردید، بهتر است پیش از آن که در مورد انجام دادن یا ندادن این عمل تصمیم بگیرید، به مزایا و عوارض پیکر تراشی فکر کرده و با افراد متخصص مشورت کنید تا به بهترین نتیجه دست یابید. در خصوص عمل اسلیو معده که یک عمل لاغری بسیار کاربردی است میتوانید از دکتر فرهمند بهترین متخصص جراحی لاغری در تهران، وقت مشاوره دریافت نمایید.

دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =